pátek 9. března 2018

DNEŠNÍ SLOVENSKO aneb NÁROD vs. MAJDANISTÉ

Aaaaaa-soros

Poslední bitva vzplála – ubrání Slováci svou zemi?

Dávno už nejde o vyšetření vraždy Jána Kuciaka (pokud tedy o ně vůbec kdy šlo). Dokonce už nestačí ani odstoupení některých ministrů či rekonstrukce vlády. O co se ale pak vlastně snaží ti, kdo v posledních dnech tak vášnivě burcují národ na barikády a volají po... Ano, po čem?
Když se podívám, co se píše např. v deníku Sme, vidím jen demagogii nejhrubšího zrna, která se každým dnem stupňuje, výhrůžky lidem, kteří nemají „správné názory“ a chvalozpěvy na ty, kdo „pochopili, o co v těchto dnech jde“. V dnešním vydání dokonce hlásá svá moudra „novinářka“ z českého Respektu, pověstného svou patologickou rusofobií a servilitou vůči Bruselu a Berlínu. Bojovná prohlášení a výzvy k občanské mobilizaci nejsou u lidí ze Sme, Nového Času či Denníku N doprovázeny žádnými konkrétními návrhy na vyřešení společenské krize – ne, jde jim pouze o odstranění současné státní moci, no... a potom se uvidí. Což není nic jiného než volání po destabilizaci, chaosu a anarchii.
Fico se svou partou korupčníků přivedl Slovensko do politováníhodného stavu, kdy stát postupně přestává plnit své základní funkce. Nabízí se logicky otázka, zda není tedy opravdu lepší smést tuto mafii všelidovým povstáním a nastolit skutečnou demokracii, právo a spravedlnost. Ano, vypadá to pěkně – ovšem pouze do okamžiku, kdy se podíváme na ty, kteří se pasují do rolí spasitelů. Vidíme gender svazáky, promuslimské aktivisty, vyznavače homoideologie a společenské parazity z tzv. „neziskovek“.
Ti, kdo na Slovensku usilují o demokracii a právní stát, řeší nyní těžké dilema, resp. jsou postaveni před hotovou věc – musí chtě nechtě podpořit Fica, pro nějž hovoří aspoň to, že byl zvolen ve svobodných volbách a nepouští do země muslimské „uprchlíky“. Po něm by totiž přišli nikým nevolení probruselští fanatici, kteří by slovenský Majdan dotáhli do stejného „vítězného“ konce, jako jejich soukmenovci na Ukrajině.

1 komentář:

  1. My to vieme veľmi dobre a zapredancov štátu, ktorí chcú prevrat stoj čo stoj v žiadnom prípade nepodporíme. Naopak. Za to sviňstvo čo tu robia dostanú vo voľbách spočítanééé!!!
    Sulik,Žitňanská, Matovič, Kiska, Butora, Šebej a vám podobní...Pamätajte veľmi dobre! Vy ste v politike nadobro skončili! Národ vás pozná veľmi dobre, čo ste za hyeny§ Tancovať na sakrálnej obeti!
    Fuuuj, hnusss!!!

    OdpovědětVymazat