úterý 18. května 2021

UDĚLÁME ZA ŽIVOTEM TEČKU?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Když vidím tyto a další duchaplné vakcinační plakáty, říkám si, na jaký typ lidí jsou zacílené. Vypadá to, že pouze na naprosté debily, protože normálního člověka takovéto bláboly spíše odradí. Mimochodem to heslo nahoře Vyhrňme si rukávy pochází z komunistické budovatelské písně padesátých let...

 

A tady máme to samé v bleděmodrém. Tvůrci tohoto blábolu si patrně vůbec neuvědomují kouzlo nechtěného, které se jim podařilo zplodit ano, v hrobě budou mít tihle synci z moravských sklípků klid už napořád. Tož vzhůru do teho, a všeci, celá dědina, né že se nekdo šprajcne!





 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tradice jsou dobrá věc, to rozhodně. Nejsem si ale jistý, jestli je rozumné se kvůli nim naočkovat podezřelou vakcínou s nepředvídatelnými vedlejšími účinky. Přeji těmhle veselým a zdravím kypícím šohajům a děvčicám všechno dobré, a proto se jich ptám: Máte opravdu zapotřebí se nechat dobrovolně infikovat nevyzkoušenou chemikálií?

 


 

 

 
















 

 

A máme tu další kouzlo nechtěného. Co takhle Udělejme tečku za životem? Není málo těch, kteří svou touhu po zázračné vakcíně zaplatili smrtí...






















Ano, všichni jen plní rozkazy. Už to samo o sobě by mělo být každému podezřelé. Je evidentní, že očkovací kampaň je vlastně inteligenčním testem národa. Já si to nepíchnu ani za zlaté tele, vždyť zdraví mám jen jedno!

6 komentářů:

  1. Milý Jane, souhlasím. Ta manipulace je děsivá. A poslední obrázek dokonale vystihuje situaci. Manipulující média moc nesleduju, takže jsem si mohla díky Vašemu článku udělat představu o tom, jak to tu s propagandou očkování vypadá. Díky a pište dál. I já píšu. Nechci se podepisovat pod tenhle komentář svou mailovkou ani jako anonym, tak volím jméno, ale web to chce taky. Snad to nebudete vnímat jako mou snahu se tady na Vás přiživit. Ať se Vám daří.

    OdpovědětVymazat
  2. Zdravím, Barboro, děkuji moc za komentář. A samozřejmě i za to, že bojujete na té správné straně barikády, za právo a spravedlnost, což dnes znamená především informovat lidi, že státní vakcínová propaganda je velmi podezřelá a nechat se naočkovat je hazard se zdravím...

    OdpovědětVymazat
  3. Ani já se nedám očkovat v dohledné době a ty represe jako nepostiženy covidem ňák přečkam

    OdpovědětVymazat
  4. No, už chybí jen reklama s nápisem: "Očkovaní mají velkou slevu na rakve."

    OdpovědětVymazat
  5. Ano a to je přesně ono nechme se očkovat a udělejme za životem tečku to přesně sedí

    OdpovědětVymazat
  6. O očkování má rozhodovat lékař a ne vláda. Je spousta lidí, kteří si to nemohou nechat píchnout. A všem by mělo být podezřelé už to,že dobrovolné není povinné. Takže nás nemají právo šikanování.

    OdpovědětVymazat