čtvrtek 12. prosince 2019

NESVĚŘUJME VÝCHOVU DĚTÍ POLITICKÝM AGITÁTORŮM



































Výzva všem zodpovědným rodičům – zjistěte si, zda je „Vaše“ škola apolitická!

Rodiče v Brně-Bystrci si uvědomili, že proti indoktrinaci dětí ve školách se mohou a musí bránit. Situace, kdy se na takřka čtyř tisícovkách (!) českých škol vyučuje podle instruktážních materiálů politických neziskovek, je nadále neúnosná. Pokud nechceme, aby z našich dětí vyrostli havloidní sluníčkáři, aktivističtí povaleči a voliči pirátů, musíme převzít jejich výchovu do vlastních rukou. Mimo jiné i tím, že vyjádříme svůj nesouhlas s genderovou, homosexualistickou, proemigrantskou a eurohujerskou propagandou na našich školách a podpoříme ty zřizovatele a ředitele, kteří tlaku politických neziskovek neustupují, jejich agitátory vykazují ze tříd a chrání děti před extrémistickou ideologií exponentů tzv. pražské kavárny...
Když si všimneme, pomocí jakých metod se např. Člověk v tísni snaží infiltrovat do škol, můžeme se jimi inspirovat i my v naší snaze jej ze škol vyhnat!

„Podívejte se, jestli je vaše škola na seznamu registrovaných škol. Pokud vaši školu na tomto seznamu nenajdete, můžete kontaktovat její vedení, třídního učitele nebo učitele daného předmětu a vysvětlit jim, proč byste chtěli, aby spolupracovali s Jedním světem na školách.“ (Člověk v tísni – Jeden svět na školách)

Rodiče, podívejte se, zda je škola, kam posíláte své děti, na seznamu registrovaných škol. Pokud vaši školu na tomto seznamu najdete, kontaktujte její vedení, třídního učitele nebo učitele daného předmětu a vysvětlete jim, proč si nepřejete, aby spolupracovali s Člověkem v tísni, Lékaři bez hranic a podobnými organizacemi. (Výzva všem zodpovědným rodičům)      














































Žádné komentáře:

Okomentovat