sobota 13. dubna 2019

„AUTA PATŘÍ TĚM, KDO V NICH JEZDÍ!“



































Pražáci, vždyť jste je volili, tak čemu se teď divíte?

Je to teď v Praze velké tóčo, myslím s těmi prázdnými byty a návrhem mořských lupičů, že by se s tím mělo něco dělat – rozuměj sebrat je těm, kdo je vlastní, ale nebydlí v nich a obdarovat jimi chudáky, kteří nemají střechu nad hlavou. Lidi v hlavním městě se bouří a křičí, že něco takového přece nepřipadá v úvahu, vždyť soukromé vlastnictví je v demokracii posvátné a nikdo nemá právo někomu jen tak ukrást jeho majetek.
Milí pražští Pepíci, brečíte dobře, ale na špatném hrobečku. Ti piráti se totiž na magistrát nedostali žádným protistátním pučem, ale byli tam (a to vámi!) demokraticky a tudíž zcela regulérně zvoleni. A že jste nevěděli, co je to za sebranku a kdybyste to věděli, tak byste... Nenechte se vysmát! Každý člověk s alespoň špetkou zdravého selského rozumu přece dávno ví, že co pirát, to  ultralevicový neomarxistický fanatik, jemuž není radno věřit ani pozdrav. Vždyť se na ty zarostlé máničky stačí jen podívat, aby bylo hned jasné, co jsou zač!
„Půda patří těm, kdo na ní pracují!“ To hlásali piráti (tehdy si říkali komunisté) v padesátých letech. Ti dnešní vykřikují podobná hesla, např.: „Domy a byty patří těm, kdo v nich bydlí!“ Vzpomínáte si, co řekl jeden z těch týpků, kteří obsadili Kliniku? „Jsme proti fetišizaci soukromého majetku!“ Když jste této pakáži dali ve volbách svůj hlas, proč se teď divíte, že plní svůj program a chce vám sebrat vaše byty?
Za blbost se zkrátka platí, takže si to teď pěkně vyžerte. A jen tak mimochodem – nemá někdo z vás auto, které mu nečinně stojí v garáži? Ptáte se, proč se ptám? No, to jen mě tak napadlo, že těmi byty to nejspíš neskončí a brzo se možná objeví nová hesla, třeba: „Auta patří těm, kdo v nich jezdí!“ 

Žádné komentáře:

Okomentovat