středa 29. května 2024

ABIGAIL SHRIEROVÁ: NEVRATNÉ POŠKOZENÍ

„Říkat pravdu v časech nesvobody je revoluční čin. (George Orwell)

Stalo se to zhruba před 2 měsíci. Seděl jsem v čekárně u doktora, přišel nějaký pán, zaklepal a když sestra otevřela, následoval tento krátký rozhovor:

Sestra: Jé, pane Horáček, vy už jste tedy u nás nebyl hodně dlouho. Nedošlo u vás mezitím k nějaké změně?

Horáček: Ne, sestřičko, všechno je při starém. Bydliště je stejné, pojišťovnu mám pořád vézetpé a pohlaví jsem si taky nezměnil.

Sestra se smíchem: No, možná se na to za pár let budu muset ptát,

Smála se celá čekárna a já si říkal, že to s naším národem snad ještě není tak špatné, když si lidé navzdory masívnímu tlaku podivných sexuálních aktivistů dokáží zachovat zdravý rozum a nenechat se zblbnout bláboly o 58 pohlavích, proměnách žen v muže (a naopak) a podobnými novodobými právy. Proč to ale píši? Z jednoho prostého důvodu  kniha Nevratné poškození se zabývá právě tímto politováníhodným trendem v dnešní západní civilizaci a varuje před jeho důsledky.

Jak je ovšem možné, že za tuto úctyhodnou aktivitu se Abigail Shrierové nedostalo v USA zaslouženého uznání, nýbrž se naopak stala terčem skandalizace a dokonce výhrůžek? I to má souvislost s dnešní politickou situací, kdy se nejrůznější neomarxističtí fanatici za pomoci mainstreamových médií snaží prostřednictvím obskurních ideologií odstranit přirozený mravní řád a přeměnit společnost na amorfní masu snadno ovladatelných (neboť pouze hedonistickým chtíčům hovících) jedinců. Za tímto účelem jsou prohlašovány za lidská práva stále bizarnější sexuální anomálie. A ten, kdo na tyto zvrácené praktiky poukáže či dokonce proti nim vystupuje, je prohlášen za xenofoba, homofoba či (protože největším hitem je v současné době tzv. tranzice) transfoba.

Kniha Nevratné poškození má podtitul Jak naše dcery propadají transgenderové mánii, který naznačuje, oč autorce jde především. Abigail Shrierová si všímá fenoménu, jenž se v poslední době rozšířil natolik, že jej již nemohou ignorovat ani mainsteamová média. Ta se pochopitelně snaží celou věc bagatelizovat, zatímco americká investigativní novinářka bije na poplach. A má naprostou pravdu  jsou to mladé a důvěřivé dívky, kdo se především stává objektem a následně kořistí transsexuální propagandy. Kniha na řadě konkrétních případů dokumentuje, k jak neblahým koncům může vést móda změny pohlaví a jakým hazardem je nechat děti napospas hlasatelům testosteronové ideologie. 

A je rovněž apelem na naše rodiče, aby se zajímali o to, co je jejich dětem v této záležitosti ve školách sugerováno. Byť Kniha Nevratné poškození reflektuje situaci v USA, informace v ní obsažené mají ve skutečnosti univerzální platnost. Když se totiž podíváme na český vzdělávací systém, jsme svědky nanejvýš tristního a alarmujícího stavu – je už totiž naprosto běžné, že lidskoprávní agendu převzali na školách novodobí svazáci z politických neziskovek, kteří bez vědomí rodičů indoktrinují děti homosexuální a transgenderovou propagandou. Nabízí se samozřejmě otázka, proč je těmto organizacím, financovaným kdoví kým, jejich záludná činnost umožňována. Odpověď je bohužel taková, že je to obyčejný přízemní strach  – např. nakladatelství Albatros, které vydání knihy avizovalo, od tohoto záměru odstoupilo poté, co dostalo negativní vyjádření od jakési vládní zmocněnkyně...

Iniciativy se v tomto směru chopilo nakladatelství Bourdon, díky němuž si knihu Nevratné poškození přece jen může přečíst i český čtenář... 

Žádné komentáře:

Okomentovat