pondělí 25. června 2018

DOBRÝ COPYWRITER – NEDOSTATKOVÉ ZBOŽÍ (7)

VŠICHNI JSOU ORIGINÁLNÍ A... ÚPLNĚ STEJNÍ
Když si chcete nechat udělat např. webové stránky, záhy zjistíte, že máte na výběr z velkého množství firem, které se touto činností zabývají, takže by vlastně neměl být problém některou z nich oslovit a pověřit ji realizací zakázky. Když se ale podíváte na weby těchto firem pozorněji a pokusíte se je vzájemně porovnat, všimnete si, že srovnávat fakticky není co. Všechny jsou totiž „předními hráči na trhu v oblasti tvorby webových stránek“, jejich údajně „jedinečné služby“ se podobají jako vejce vejci a vnucují se Vám teatrální rádobyodborností či naopak žoviálností a ležérním pozérstvím, majícím za cíl vzbudit ve Vás dojem, že právě zde jste na té nejsprávnější adrese, že jen tady a nikde jinde jsou ti správní profíci, kteří mají všechno v malíčku a pod palcem. Stačí málo - tedy pokud se dá málo říct o velké sumičce - a rázem se ocitnete na prvním místě ve vyhledávačích, konkurenci necháte daleko vzadu a budete mít ty nejlepší texty, nejchytlavější slogany a nejvymakanější webovky. Na webové stránce takovéto „nejfirmy“ se dozvíte zhruba toto:

LOGITHING SEO CONSOLIERISWORTING - ... and all are bad!
Naše multimediální firma na výrobu reklamních sloganů, SEA a webdesignu je tady pro Vás! Umíme toho hodně a jsme si víc než jistí, že, stejně jako již tolik našich zákazníků před Vámi, budete s našimi službami plně spokojeni i Vy, naši zákazníci budoucí. Rádi bychom se Vám představili trochu netradičně, tak nějak neformálně, bez zbytečného verbálně-ústního balastu - naše firma totiž již od doby svého vzniku staví na bezprostřednosti ve vztahu k potenciálním i aktuálním zájemcům o naše služby. Jsme přesvědčeni, že férový, bezproblémový a takříkajíc „bezbariérový“ přístup ke vzájemné spolupráci je tím nejefektivnějším prostředkem nejen pro vznik a další trvání, ale hlavně a především pro stálé posilování vzájemně výhodných vztahů. Jsme otevřeni všem, kdo v dnešním nepřehledném a do značné míry i globalizovaném světě hledají ostrůvky jistoty, jakési základy původních profesionálně-pracovních vztahů mezi jednotlivými segmenty výrobního procesu. Víme, že pouze ten, kdo dokáže poskytnout relevantní informace o sobě, svých produktech a prioritách, které při svém směřování vpřed zohledňuje, může uspět v soutěži tak velkého množství národních a často i nadnárodních korporací. Vyznáváme filozofii vzájemného respektu mezi nabídkou a poptávkou, což se v našem pojetí ponejvíce uplatňuje právě ve vztahu k našim zákazníkům, kteří se na nás obrátili se svými starostmi a problémy a tím nám de facto vyjádřili svou důvěru a víru v to, že volba multimedicionálního sdružení, kterou učinili, když o naše služby požádali konkrétně nás, byla nejen správná, ale i z dlouhodobého hlediska perspektivní a kumulativní, takže potenciální symbióza obou zúčastněných stran může v nijak převratně vzdáleném časovém horizontu expandovat a přinést své ovoce ať už v podobě další spolupráce či kladných referencí na adresu našeho spolku, kterých si samozřejmě velmi vážíme, jsme za ně vděční a - dá-li se to tak říci - na nichž stavíme třeba již proto, že právě ony jsou pro ambivalatentní perfekcionicitidu diametrálně odlišných ekonomických kapacit signifikantně diagnostifikovatelné.
Ale - jak již bylo zmíněno - dost suché teorie! Naše parta, to je především praxe a ne nějaké mlácení prázdného strniště a žvanění o všem a o nišem ve vzájemném kontaktu!! My Vám ukážeme, zač je toho loket ve světě sociálních médií, kde každý, kdo kašle na SEO, je předem vodepsaný!!! Jo - tak to je a bude to tak pořád, protože Gugliáni to maj všecko pod palcem a nikdo - a to říkáme na rovinu - nikdo a hlavně nikdy se bez SEA nevobejde, protože jinak bysme přišli vo naši ulejvárničku v luxusních kanclech, za kterou nám platíte takový nemuslimský peníze!!!! Takže:
Chcete být vočumovaní?? Chcete, že... My to zaonačíme tak, že Vás druzí nejen zmerčí, ale budou i valit voči na monitor! SEO je pro nás Systémová Endogenní Obsese - o Vaší firmě se domákne tolik lidí, že budete vyvalení i Vy! Jsme cvoci do SEA a máme SENO v hlavě! Jsme profesionální profíci a SEO je naším jobem, SENO fakt žerem! Jsme geng dravých, amiciózních kreativiodů, kteří Vám dokážou, že to dáte a že se prodáte! Jsme fabrika na dentálně-orální výžblebtky a na našich sloganech visí voči všech, kterým jsou na vočích! Zaklekněte společně s námi do bloků a budeme týmem! Vytmavíme to startérovi tak, že se mu protočí bubínek a bude StřílEt vOd boku! Vy NeStřílEjte vod bOku! Na to tedy tady máte nás! Svěřte se těm, kdo už mají něco za SEbOu, kdo to někam dotáhli jako my - na trhu jSmE Od roku 1989! Hned S pádEm železné Opony jsme SE dO toho vobuli - a dneska sme tam, kde sme. Bez SEA byzme tam nebyli, na to můžete vzít jed, jedině SEO to zmákne a ukáže těm vychytávačům, že Vás na ty první fleky doguglíme. A tady nás máte z ánfasu, todle sme my, náš týmový kolektiv je partou SEOhraných analytikalfabetů, co jim to myslí a co to myslí s Váma líp než nejvymakanější mašiny vod konkukondolence.
Tak tady máme naŠEhO bossse - jo, to je Jirka!! Jirka je fakt cvok do svýho džobu, maká vod rána do půlnoci, vod komplu se nehne, dokavaď to všecko není v cajku. No, a když zrovna neSEOuje, tak si Jirka rád zaskáče z NuSEoláku, baví ho ty adrentalidní sporty, a vobčas se věnuje i svejm dvěma parchantům.
Růžena - to je fakt srdcařka. Jak ta dovede ten náš kolektivní tým stmelit, to je až abnormální. Přišla k nám hned, jak vystudovala na Ekologické fakultě humanoidních větví obor šimpanzní vývojoidní strategolinie a okamžitě zapadla do SEA. Má mysl jen pro humor a nepokálí žádnou segregaci. Když zrovna není z něčeho na větvi, plete ruční práce nebo se baví v písku na Sahaře.
Vašek je pracant vod prvního podívání. Je to dříč snad ještě větší než Jirka! Je perfekcionalista a totálitní maximalisista. Bez SEA by snad chcípl a vod čumění do komplu úplně zesinatěl. Dává do toho úplně všecko, vytříská ze sebe to, co v něm je a ještě se vymáčkne, když někdo třeba o půlnoci zamobiluje, že musí to nebo vono. Na koníčka Vašek čas žádný nemá, protože ani nevodchází domů, aby neprošvihovatěl nějakou zakáznici.
Caroline je levý opak Růženy. Má rázovitou a držkatou povahovnu, nerada stmeluje a jede na svý triko. Když je ale potřebná, je na ni spolenehnutí. Je to Afroangličanka a do našeho týmoviště nám ji poslali na stážovištinu. Je černá jak vopravdová multikulturistikářka, ale my nejsme žádní lomonosofóbové a máme ji pro její kůži za normálního člověka jako každého jiného. Caroline se v čase, kdy nestážuje, věnuje charitatoidní čipernosti a zadaptovala si v zologistické zahrádce gorilího nedonošence.
SEU zdar! LOGITHING SEO CONSOLIERISWORTINGU nazdar!
. . .  a n d    a l l    a r e    b a d!
(pokračování)

Žádné komentáře:

Okomentovat