středa 23. května 2018

FOTBALOVÉ MS 2018 v RUSKU NEBUDE!

Aafotbaljedna

Rusové nepostavili stadiony!

Ačkoli dezinformační, prokremelské a protiunijní weby tvrdí, že za tři týdny začne v Rusku fotbalové mistrovství světa, českým odborníkům z Útvaru pro antipoplašnou prevenci se podařilo zjistit, jak je tomu doopravdy. Naši specialisté pro boj s konspiračními teoriemi totiž přišli na to, že Rusko jako průmyslově zaostalá a technologicky naprosto nerozvinutá země rozhodně není schopno postavit tolik nových a moderních stadionů, jak tvrdí. Rovněž tak rozpočet na jejich výstavbu (22 miliard euro) je částka, daleko přesahující finanční možnosti státu, balancujícího na hraně bankrotu. V Rusku je hlad a bída, miliony zoufalých lidí protestují v ulicích proti Putinově diktatuře a za tohoto stavu věcí je fotbal to poslední, co běžné Rusy zajímá. Je víc než jasné, že všechny ty nablýskané stadiony (viz fotografie) nejsou nic jiného než hybridní podvrhy, mající za cíl oklamat lidi v České republice.

Aafotbaldva

Aafotbalsest

Aafotbaldeset

Aafotbaljedenact

Neschopnost Ruska postavit slíbené stadiony vedla předsednictvo FIFA k hledání náhradního pořadatele MS. Volba padla vcelku logicky na Českou republiku – národní fotbalový stadion v Brně za Lužánkami bude dokončen v řádu několika dnů a i ostatní města u nás mohou nabídnout důstojné prostředí pro týmy z celého světa. Podívejme se, jak čeští inženýři a dělníci finišují s výstavbou stadionu, na němž se bude 15. července 2018 hrát finálový zápas světového šampionátu:

Aluzanky

Celkový pohled na staveniště

Aluzankydva

Originálně pojatá tribuna je osázená vzácnými druhy stromů a keřů

Aluzankytri

Velkoplošná obrazovka s digitálním displejem

Aluzankyctyri

Pokládání speciálního trávníku

Aluzankysest

Čestná lóže s 8 místy na sezení

Aluzankydevet

Každý divák dostane u vchodu mačetu, aby se mohl prosekat na své místo

Rusové budou sice zuřit, že jsme jim pořadatelství MS ve fotbale vyfoukli přímo před nosem, ale Česká republika jako průmyslově vyspělá země je určitě schopna zvládnout tuto náročnou akci mnohem lépe než východní feudální samoděržaví. Oficiální ruská místa navíc před svými vlastními občany dosud zatajují fakt, že MS se bude hrát v jiné zemi, protože stadiony v Moskvě, Petrohradu, Kazani, Jekatěrinburgu, Volgogradu, Samaře, Kaliningradu a dalších městech existují pouze na naaranžovaných fotografiích. Naproti tomu v České republice se skutečně maká a za Lužánkami vyrůstá architektonická fotbalová perla!

3 komentáře:

  1. Ano, nenechte se zmanipulovat proruskými weby, s transatlantickými vazbami na věčné časy a nikdy jinak!

    OdpovědětVymazat
  2. No a to má teďka začínat MS ve fotbale 2022 v Kataru už se docela těším jak to dopadne a kdo bude favorit. Jen škoda že my tam nejsme, základní první skupinové zápasy už je i dokonce program. Mým favoritem je Anglie, Portugalsko.

    OdpovědětVymazat