středa 30. května 2018

SVĚT STOJÍ NA OKRAJI PROPASTI!

Adelojedna_2

V Rusku vrcholí přípravy na válku!

Nejen čeští, ale i evropští a světoví politici by si už konečně měli uvědomit, co se ve skutečnosti skrývá za sympatickou tváří Vladimíra Putina. Opravdu se necháme ukolébat sladkými prohlášeními ruského prezidenta o tom, že mu jde o mír, o přátelství mezi národy a oboustranně výhodnou spolupráci? Jak dlouho ještě budou Merkelová, Macron a Zeman tak naivní a tuto proradnou hru východního diktátora neprohlédnou? Svět stojí na křižovatce svých dějin a pokud nechceme, aby v blízké budoucnosti došlo k celoplanetárnímu konfliktu, k němuž se vinou Ruska a jeho agresivní politiky spojené s masivním a nekontrolovatelným zbrojením schyluje, je zapotřebí už konečně začít makat!
Dosud je tomu bohužel jinak. Jako hlas osamoceného zoufalce zní slova generalissima Pavla Petra (který jako starý komunista určitě ví, o čem mluví), varujícího před ruskou vojenskou převahou a nebezpečím agrese. Plán Ruska je podle Pavla Petroviče jasný – nejdříve dojde k obsazení Litvy, Lotyšska a Estonska a poté k vpádu Putinových ozbrojenců do Pobřeží Slonoviny a následnému obsazení Grónska, takže se celá Evropská unie rázem ocitne v kleštích!
Naštěstí tu máme českou protiseismickou jednotku, která v posledních dnech podnikla odvážnou akci přímo do samotného srdce Putivovy říše a okamžitě informovala své spojence v NATO, co tam našla. Je to strašné odhalení a lidé se slabšími nervy by následující fotografie asi neměli vůbec vidět...

Adelojedna_2

Přímo v Kremlu je dislokováno toto hypersonické velkorážní dělo!

Adelotri

Ruská mezikontinentální raketa dvacáté generace, schopná zasáhnout Mníšek pod Brdy!!

Adeloctyri

Rusku se podařilo vyvinout i tuto laserem naváděnou střelu nulového doletu...

Adelopet

Stíhací bombardér SU-55, určený k taranování nepřátelských letadel

Adelosest

Tank Armata, proti kterému nemá NATO adekvátní obranu 

Adelosedm

U Kremelské zdi stojí atomové dělo, namířené na Velké Popovice!

Adeloosm

Na polích před Moskvou se to hemží tankovými divizemi, čekajícími na povel k obsazení Bangladéše 

Adelodevet

Ani tento balistický hybrid neunikl pozornosti českých rozvědčíků 

Adelodeset

Noční můra generála Pavla – ruský ultrazvukový kanón s křivou dráhou letu!  

A tak nezbývá než se se vší naléhavostí ptát: Budou politici nadále strkat hlavu do písku a sledovat ruské válečné přípravy bez toho, aby na ně adekvátně reagovali? Válka je na spadnutí a nikdo z odpovědných činitelů nevidí či nechce vidět blížící se apokalypsu! Fotografie českých termitů, kteří s nasazením vlastního života pronikli do Putinova supertajného skladu zbraní, jsou možná posledním varováním předtím, než nukleární smršť sežehne celou planetu. Probuďte se! 

1 komentář:

  1. "Jak víme, existují známé skutečnosti, tedy věci, o nichž víme, že je víme. Také víme, že existují neznámé skutečnosti, tedy věci, o nichž víme, že je nevíme. Existuje však také neznámé neznámo - a to je to, o čem ani nevíme, že to nevíme."

    Donald Rumsfeld

    OdpovědětVymazat