neděle 1. dubna 2018

KDO JSOU VRAZI JÁNA KUCIAKA?

Asorosmajden

Pučisté na Slovensku prohráli

Nyní, kdy Majdan na Slovensku zkrachoval, pučisté utrpěli zdrcující porážku a mnohé věci se vyjasnily, není nijak obtížné pochopit, o co vlastně šlo. V první řadě je jasné, že proběhl regulérní pokus o státní převrat, který byl odstartován bezprecedentní „sakrální“ vraždou dvou mladých lidí, za jejichž smrtí nestojí ani italská mafie a ani žádné podnikatelské podsvětí, ale nájemný vrah, jednající na příkaz někoho z okruhu Kuciakových „přátel“. Mladý novinář a jeho snoubenka se stali obětí spikleneckého komplotu, když byli vlastními lidmi vybráni za nedobrovolné mučedníky a položeni na obětní oltář ve jménu „evropských hodnot“.
Multikulturalismus, genderová ideologie, homomanželství a homoadopce, destrukce tradiční rodiny a vůbec všechno to, co je v západní Evropě již dávno normou, se země v její východní části dlouhodobě zdráhají přijmout za své. Proto bylo z pohledu pučistů třeba přistoupit k radikálnímu řešení a Slovensko bylo vybráno jako země, jejíž ukrajinizace měla vrazit zničující klín do jednoty států V4. Ján Kuciak byl ideální obětí, zavraždění druhého člověka sice v plánu nebylo, ale nakonec musel být jako nepohodlný svědek rovněž umlčen. Toto všechno je dobré si uvědomit, abychom nikdy nezapomínali na to, čeho jsou schopni lidé, neustále se ohánějící demokracií, svobodou a lidskými právy...
Ještě než byla mrtvá těla nalezena, zahájily se přípravy na „spontánní“ akce občanů. Demonstrace na náměstích slovenských měst se však nezvrhly v násilí a chaos, jak předpokládaly strůjci protestů, rekrutující se z rozličných neziskových a nevládních organizací. Ani protiústavní aktivity prezidenta nakonec nevedly k plánovanému cíli, tj. rozložení státu a celospolečenské anarchii a následnému uchopení moci „proevropskou“ vládou. Slováci se ve své velké většině naštěstí projevili jako vyspělý a morálně odolný národ, takže pokus o majdanizaci dopadl žalostně. Jeho protagonisté se teď ze všech sil snaží zamést za sebou stopy, popř. zmizet v cizině, každému je ovšem jasné, kteří lidé to jsou.
O tom, že Slovensko zůstalo svéprávným státem svědčí např. to, že se nepřipojilo k davové hysterii, neuvěřilo „jasným důkazům“ o vině Putina v kauze Skripal a nevypovědělo ruské diplomaty. Zbývá tedy už jen jediné – vypátrat vraha Jána Kuciaka a jeho snoubenky. Až se tak stane a ukáže se, že za tímto odporným zločinem stála nikoli italská, ale úplně jiná mafie, totiž šedé eminence z neziskovek, bude to poslední a snad i definitivní tečka za slovenským Majdanem.

Žádné komentáře:

Okomentovat