pondělí 23. dubna 2018

ČESKÁ POLICIE ZADRŽELA SKUPINU OBOHACOVAČŮ NEEVROPSKÉHO VZEZŘENÍ!

Aaaaaa

Třeba přece jen neskončíme jako v Německu...

Těch sedm „statečných“, kteří zkopali v Praze číšníka tak, že skončil na operačním sále, vykonalo svým činem nechtěně i jednu velice pozitivní věc. Stát se to v Paříži, Berlíně, Marseille či Londýně, nikdo by tam na takovouto banální epizodu nezareagoval. Vždyť kdyby měly tamější sdělovací prostředky referovat o každém domorodci, zmláceném migranty, nemohly by nejspíš dělat nic jiného. U nás se ale taková událost okamžitě dostala na první stránky novin a do hlavních zpráv dne.
A právě to je tím pozitivem. Znamená to totiž, že fyzické napadání českých občanů neevropsky vyhlížejícími individui u nás není něčím běžným, ale stále ještě výjimečným. A že tedy snad (pokud nebudeme blbí) máme jistou šanci uchránit svá města a svou zemi od osudu výše zmíněných západoevropských metropolí.
Jsem v tomto směru bohužel skeptik. Jestliže pravidelně už po celá desetiletí volíme strany a lidi, vyznávající multikulturní ideály, pak dříve či později budeme žít v zemi, obohacené o rváče a výtržníky podobné těm, které můžeme vidět na instruktážním videu z místa činu.
V tomto případě to pravděpodobně skončí tak, že tito (prý) Nizozemci budou po nějakém čase, až se uklidní emoce rozjitřené veřejnosti, v tichosti propuštěni a posláni domů. Ovšem již to, že si naši policisté troufnuli zadržet snědé občany Evropské unie, si jako odvážný čin zaslouží uznání.
Možná, že naše budoucnost přece jen není úplně hnědá...

Žádné komentáře:

Okomentovat