pondělí 8. února 2021

KDO TENTOKRÁT POMŮŽE BABIŠOVI S PRODLOUŽENÍM NOUZOVÉHO STAVU?



 

 

 

 

 

 

Vůbec bych se nedivil, kdyby to byli pirátští svazáci...

Vláda se opět nechala slyšet (jako obvykle ústy Rudé Mikiny), že případné neprodloužení nouzového stavu povede k tragédii nepředstavitelných rozměrů. Národ je (po kolikáté už?) strašen hrůzami, které prý vypuknou bezprostředně poté, co lidé sundají masky a otevřou se školy, obchody, kadeřnictví a horské svahy. Svým způsobem má ten Hamajda vlastně pravdu, bude to skutečně děs a hrůza. Nikoli však pro nás, nýbrž pro vládu!

Ukáže se totiž, že k žádné apokalyptické katastrofě nedojde. Covidová nákaza zůstane na úplně stejné úrovni jako dosud (tedy minimální) a občané si postupně uvědomí, že všechna ta nezbytná opatření byla naprosto zbytečná a že už skoro celý rok jsou klamáni skupinou politických hochštaplerů, kterým jde o něco úplně jiného než o zdraví národa. V celé nahotě se odhalí pravý stav věci, že totiž celá tzv. pandemie je spiknutím farmaceutických koncernů a šedých eminencí Nového světového řádu, přičemž politici v tom hrají buď roli užitečných idiotů (to jsou ti, co se nechali covidovou propagandou zblbnut natolik, že jí věří), nebo (a těch je podle všeho naprostá většina) slouží svým chlebodárcům zcela vědomě a za tučný bakšiš ničí národní státy.

Logicky mi z toho vyplývá, že vláda udělá všechno možné, aby byl nouzový stav opět prodloužen. Těch osm či kolik potřebných hlasů se určitě najde, protože peníze nesmrdí, že. Hře na vládu a opozici už stejně nikdo nevěří a pokud při čtvrtečním hlasování o něco půjde, tak pak jen o to, kdo místo komunistů podpoří Babiše tentokrát.. 

1 komentář:

  1. Zlatá slova. K tomu není co dodat. Jen je potřeba, aby si to lidé uvědomili.

    OdpovědětVymazat