pondělí 15. ledna 2018

PŘEJME DRAHOŠOVI 14 DNÍ SLÁVY

Jiridrahos

... protože pak po něm neštěkne ani pes!

V sobotu večer ještě ani nebyly sečteny všechny hlasy a pražská kavárna se už prostřednictvím svých hlásných mediálních trub nechala slyšet, že následující dva týdny před druhým kolem prezidentských voleb budou ve znamení zběsilých útoků proti Jiřímu Drahošovi, že příznivci Miloše Zemana se nebudou štítit ani těch nejpodlejších pomluv a lží, jen aby zabránili zvolení jeho protikandidáta. Skutečnost je ovšem přesně opačná – sotva se ukázalo, kdo bude Zemanovým vyzývatelem, začala nejzběsilejší kavárenská média (Česká televize, Svobodné fórum a Aktuálně.cz) pět oslavné ódy na úžasného člověka, který svým charismatem, slušností, inteligencí, morálním profilem, zásadovostí, čestností a uměním naslouchat bude prezidentem, po jakém národ tak dlouho volá. S nadšenými tirádami na Drahošovu adresu pak ruku v ruce šla (a jde pořád a je to čím dál horší) dehonestující kampaň vůči současnému prezidentovi, která svou vulgaritou, podlostí a tendenčností přesahuje všechno, na co jsme dosud byli u antizemanovských fanatiků zvyklí.
Jiří Drahoš se k tomu všemu dostal tak trochu jako slepý k houslím, ovšem ukazuje se, že role mesiáše, do níž ho pasovala výše zmíněná média, mu nejenže není proti srsti, ale naopak se v ní evidentně vyžívá. Kdyby byl druhý na pásce Fischer, Hilšer, Horáček či kdokoli jiný, miláčkem kavárny by se stal on a po Drahošovi by neštěkl pes. Je šokující a hodně to vypovídá o jeho zřejmě nikoli vysoké inteligenci, že Drahoš tuto manipulaci, kterou s ním provádějí všichni ti náhle se objevivší pochlebníci a patolízalové, mazající mu teď od rána do večera med kolem pusy, nejenže neprohlédl, ale zcela ochotně si nechal nasadit psí hlavu užitečného idiota, který je národu pro smích. Jeho vyjádření z posledních dnů, charakteristická nabubřelými frázemi, ambiciózními vizemi a evidentním přesvědčením, že vítězství má prakticky v kapse, ukazují, že v euforii, která je kolem něj záměrně šířena, zcela ztratil soudnost. Jiří Drahoš si zkrátka neuvědomuje, že pro kavárníky má tak obrovskou cenu jen a pouze jako protivník Miloše Zemana, jinak je jim totálně ukradený.
Kdo ví, s čím vším Zemanovi nepřátelé ještě přijdou. V každém případě je zřejmé, že větří krev a udělají vše pro to, aby štvanici na hlavu státu „úspěšně“ zakončili. Akce fašistické feministky přímo ve volební místnosti svědčí o tom, že jsou schopni i fyzických útoků. Do boje troubí Halík, svou šanci cítí Šafr, víc než ochotně se přidává Fendrych a všechny dohromady koordinuje Václav Moravec. Proti této smečce mediálních křiklounů stojí mlčící většina Čechů, Moravanů a Slezanů se zdravým selským rozumem, kteří (stejně jako minule Karla Schwarzenberga) pošlou Jiřího Drahoše do pr... propadliště dějin!

1 komentář:

  1. Oni to vědí že Drahoš prohraje,Pražáci pojedou na víkend na hory a vys...ou se na volby.

    OdpovědětVymazat