sobota 27. ledna 2018

OTEVŘENÝ DOPIS PRAŽSKÉ KAVÁRNĚ...

Milosedokose

Poražená pražská kavárno, neziskoví parazité, havloidní povaleči,

za chvíli se zavřou volební místnosti, začnou se sčítat hlasy a vy se dozvíte, že váš kandidát dostal na frak. Vím, že to pro vás bude šok, neboť jste ve své naivitě věřili, že dny Miloše Zemana v úřadu prezidenta jsou sečteny. Projevili jste se jako naprostí hlupáci a propadli jste stejné iluzi jako před čtyřmi roky, kdy jste vyslali na Hrad Káju Černokněžníka. Opravdu nechápete, že Česká republika není jen Praha? Vážně jste si mysleli, že český a moravskoslezský venkov, kde žijí lidé se zdravým selským rozumem, dá hlas plastelínovému Jirkovi a připustí, aby se z nás stal bruselský protektorát? Skutečně si ve své slaboduchosti namlouváte, že národ považuje Rusko a Putina za nepřítele a NATO a Brusel za spojence a ochránce? S oblibou se stylizujete do role elity národa, svými praktickými činy nás ale dnes a denně přesvědčujete, že jste spíš pseudointelektuální lůzou. Vaše kampaň, založená na nenávisti, urážkách, opovrhování všemi, kdo nesdílí multikulturní nadšení a posměšcích na adresu protikandidáta po zásluze narazila na odpor všech rozumných lidí. Viděl jsem jednu Drahošovu besedu s jeho příznivci a první slova byla: „Přišel jsem bez hůlčičky a nikdo mě nemusel podpírat! Cha, cha, chááá!“ A takového „slušného“ člověka byste chtěli mít v čele státu! Za pár minut se názorně přesvědčíte, že většina voličů chce žít ve svobodné a nezávislé zemi a že si nepřeje, aby nám ji zničily hordy muslimských nájezdníků a my se ocitli tam, kde je dnes Německo, Francie, Anglie či Švédsko.
Jak vás znám, příčiny své porážky budete jako obvykle hledat v dezinformačních webech či v útoku čínských a ruských hackerů. Prosím – nedělejte ze sebe větší voly, než jsme doufali. Zemanovi na Hrad jste pomohli především vy sami tím, že jste před prvním kolem rozšířili poplašnou zprávu o automatickém postupu stávajícího prezidenta do dalšího kola. Voliči to vyslyšeli, takže Miloš Zeman teď dostal tolik hlasů, že se nestačíte divit.
Rádi se prohlašujete za demokraty a následovníky Tomáše G. Masaryka a Václava Havla a chci tudíž věřit, že se podle toho budete i chovat. Demokratická většina ve svobodných volbách rozhodla, že Miloš Zeman má být naším (a tedy i vaším!) prezidentem i nadále a od vás se očekává, že uznáte svou porážku a budete respektovat vůli národa. Rád bych vám při této příležitosti citoval jeden z Havlových výroků, který jako by byl napsán právě pro dnešní den: „V USA bývá předvolební kampaň vždy ostrá a mnohdy i nepřátelská. Když se ale zvolí prezident, celá země se kolem něho semkne a zapomene na předvolební šarvátky. Tak by to mělo být i u nás.“ Tolik tedy slova vašeho guru, která byste měli mít po oznámení volebních výsledků na paměti.
Pavel Tigrid, další z vašich velikánů, řekl toto: „Volby jsou svátkem demokracie, kdy lid je králem.“ A tento lid dnes řekl své jasné Ne nejen Drahošovi, ale i všem těm, kdo za ním stojí a řídí ho. Velké Ano Miloši Zemanovi je přesvědčivým a nezpochybnitelným důkazem toho, že naši občané jsou ve své většině sebevědomí lidé s vlastním rozumem, kteří se nenechají opít rohlíkem eurohujerské propagandy.

1 komentář: