čtvrtek 15. listopadu 2018

PORAZIT BABIŠE V DEMOKRATICKÝCH VOLBÁCH NEUMÍ...












... a tak to naši „demokraté“ zkouší po bolševicku!

Z úst pánů Fialy (myslím toho z ODS), Bělobrádka, Kalouska, Gazdíka a dalších „demokratických“ politiků teď v souvislosti s posledními událostmi slyšíme rozhořčená prohlášení o tom, že Babišovy mafiánské praktiky dosáhly vrcholu a že něco takového už nelze tolerovat. A následují patetické otázky typu: Opravdu voličům Andreje Babiše neotevře oči ani to, jak se tento člověk chová k vlastnímu synovi, kterého nechal zavléct na Krym, aby se vyhnul policejnímu vyšetřování? Budou kobliháři nadále volit podvodníka, který jim lže do očí a dělá si z nich užitečné idioty? Copak je možné, aby měl slovenský oligarcha i po tomto skandálu nadále třicetiprocentní podporu? Zkusme si ale zachovat chladnou hlavu a podívat se na celou věc právě pohledem těch „blbců, co skočili Andrejovi na špek“ – tedy na koblihu...
Babiš se přece na naší politické scéně nezjevil jako nějaký bájný Deus ex machina! On a jeho ANO jsou klasickou protestní volbou, kterou zplodila neochota a neschopnost popřevratových mocenských garnitur zajistit obyčejným lidem slušnou existenci a nechat je alespoň trochu participovat na plodech jejich práce, kterou vykonávají pro novodobé kapitalistické zbohatlíky. Udělala snad ODS někdy něco dobrého pro manuálně pracující lidi? Na dělníky kašlala i ČSSD, která se raději věnovala neomarxistickému sociálnímu inženýrství a podlézání Bruselu. Může se někdo za tohoto stavu věcí divit, že lidé práce si našli spasitele právě v Babišovi? Vždyť ten pro ně za pár let udělal víc, než všechny pravicové i levicové vlády za celá desetiletí! Babiš navíc sice polovičatě a nedůsledně, ale přece jen brání státní suverenitu – jeho názor na tzv. „uprchlíky“ koresponduje s většinovým míněním národa. Nebýt jeho, naši eurohujeři by skandální Pakt OSN o migraci schválili všemi deseti!
Jsem přesvědčen o tom, že ti, kteří volí Babiše, tak nečiní s nějakým nadšením. Naprosto realisticky v něm ale vidí menší zlo a zdravý selský rozum jim říká, že jeho pád by opět přivedl k moci lidi, s nimiž už udělali v minulosti hodně špatnou zkušenost a nechtějí se proto spálit podruhé. Nehodlají zkrátka vyměnit čerta Babiše za ďábla v podobě zkrachovalých existencí z dob opoziční smlouvy a kmotrokracie.
K Babišovi prostě dnes neexistuje rozumná alternativa. Údajní „demokraté“ si jsou vědomi toho, že demokraticky se jej nezbaví a vymysleli tudíž bolševické převzetí moci prostřednictvím pražské pravdoláskařské lůzy, kterou chtějí 17. listopadu nahnat do ulic. Pokus o Majdan na výročí státního svátku jim však ani tentokrát nevyjde – Česká republika totiž není jen Praha, ale i Vejprty, Řitka a Nelahozeves...
A tak může Andrej Babiš na těch pár stovek pražských Pepíků, co teď budou každý večer vyřvávat na Václaváku, udělat hodně velký (viz obrázek) dlouhý nos!
  



 

Žádné komentáře:

Okomentovat