čtvrtek 7. března 2019

INTELIGENČNÍ TEST SLOVENSKÉHO NÁRODA














Vymění Slováci čerta za ďábla?

Před volbou svého prezidenta se Slováci nacházejí v prakticky stejné situaci, v jaké jsme byli před časem my. Mainstreamová média, tzv. neziskové organizace a různé „lidskoprávní“ spolky investovaly obrovské peníze (když jde o morální rozvrat státu, bývá Soroš zvlášť štědrý) do marketingového projektu jménem Zuzana Čaputová. Podobnost s „naším“ Jiřím Drahošem bije do očí a i strategie byla zvolena podle „českého mustru“ – voličům je prezentována údajně „slušná“ kandidátka, jejímž programem je „spojovat rozdělený národ“, bojovat proti „zlu“ a hájit „právo a spravedlnost pro všechny“. Slováci jsou vystaveni nevybíravé a takřka hysterické mediální masáži, hraničící s kultem osobnosti Spasitelky národa. Dokáží jí odolat?
Imagem rozvážné, distingované a rádoby nezkorumpovatelné dámy není ovšem v případě Zuzany Čaputové možné klamat dlouhodobě. Z tohoto důvodu se také její kampaň soustředila až do posledních zhruba čtyř týdnů před volbami, aby nebyl čas odhalit, kdo se za líbivou tváří a sladkými slovy ve skutečnosti skrývá (Drahoš byl u nás „vytažen z rukávu“ příliš brzy, takže jej lidé včas prokoukli). Ultralevicová aktivistka a propagátorka neomarxistických sociálních experimentů se sice ze všech sil snaží obrousit hrany svých multikulturních a homosexualistických excesů, minulost ji ale rychle dohání a bude zajímavé sledovat, s čím jí ještě slovenští sorošovci přijdou na pomoc. Zdá se však, že munice jim pomalu dochází – účelové stažení protikandidáta ze stejného tábora bylo příliš okaté a minulo se účinkem a podivné předvolební „průzkumy“, slibující Čaputové obrovský náskok či dokonce vítězství již v prvním kole, mohou přesvědčit jen naprosté hlupáky. Navíc – Slováci se již jednou spálili, když zvolili prezidentem „nezávislého“ a „nadstranického“ Kisku. Nechce se věřit, že by – jak říká jedno české přísloví – „vyměnili čerta za ďábla“!
Půjde tedy o souboj zdravého rozumu s propagandou, založenou na vymývání mozků a dá se říct, že i o osudový střet dekadentní Bratislavy se zbytkem Slovenska. Snad si naši východní sousedé a přátelé uvědomí, že dát hlas pečlivě naaranžované figuríně z billbordů znamená zradit vlast, víru i budoucnost svých dětí. 

Žádné komentáře:

Okomentovat