neděle 2. února 2020

PETICE NA PODPORU HANY LIPOVSKÉ















Vážení čtenáři mého blogu,

v posledních dnech jsme svědky další mediální štvanice, organizované exponenty pražské kavárny. Objektem jejich nenávistného zájmu  se tentokrát stala paní Hana Lipovská, nominantka do Rady České televize, která se netají tím, že by se v případě svého jmenování zasazovala o to, aby veřejnoprávnost, nestrannost, objektivita a vyváženost nebyly pouze prázdné fráze.
Něco takového je ovšem trnem v oku těm, kdo si Českou televizi „zprivatizovali“ a přetvořili ji na hlásnou troubu svého neomarxistického světonázoru. Tato parta pochopitelně nestojí o to, aby se jí díval pod prsty někdo „cizí“. A právě toto je důvodem, proč se proti Haně Lipovské vede denunciační kampaň ze strany známých sluníčkářských firem – Hilšer, Dienstbier, Jurečka, Halík...
Situace, kdy občané formou povinných koncesionářských poplatků financují médium, které šíří dezinformace a jednostrannou propagandu, je již dlouho neúnosná. Pokud ovšem budou v Radě České televize nadále sedět lidé, kterým současný stav vyhovuje, zůstane všechno při starém. 
Na obranu paní Hany Lipovské byla proto sepsána petice, kterou během krátké doby podepsalo takřka 3000 lidí. Učinit tak můžete i vy, a to zde:

https://www.petice.com/signatures/oteveny_dopis_skupiny_19_synator_lenm_senatu/?s=66742336
























Renomovaná ekonomka Ing. Hana Lipovská chce v případě svého zvolení usilovat o vyrovnaný rozpočet a informační objektivitu České televize. Toho se ovšem jistí politici bojí jako čert kříže...

3 komentáře:

  1. Takových lidí jako paní Lipinská je v Radě České televizi velmi potřeba a je nás jistě velmi mnoho kdo ji držíme palce.

    OdpovědětVymazat
  2. Pokud se zvedla nevole proti paní Lipovské od oněch jmenovaných, Halíkem počínaje a Jurečkou konče tak jsem přesvědčen,že paní Lipovská je tou správnou volbou!!!

    OdpovědětVymazat