čtvrtek 6. června 2019

VZPOURA DEVIANTŮ!


O co jde ve skutečnosti miliónovým chlívákům?

Zbavme se Babiše – a potom se uvidí... Takhle nějak by se ve stručnosti dalo vyjádřit to, co požadují organizátoři protestních akcí a co jim bohužel „žerou“ nejen pražští pepíci, ale i mnozí dobromyslní, leč totálně naivní lidé z regionů.
Zkusme chvíli přemýšlet. Opravdu si někdo myslí, že případným Babišovým odchodem by požadavky liberálně-demokratických extrémistů byly splněny a oni by se přestali bouřit? Ne, jen by jim s jídlem narostla chuť! Kdyby seznali, že jejich nátlakové akce mají úspěch, pak by se zcela utrhli z řetězu a s ještě větší zuřivostí prosazovali svůj zrůdný plán diktatury úchylných menšin...
Proč ale naši sorošovci tak tlačí na pilu, když společenský vývoj nasvědčuje tomu, že se za nějakých 10 – 15 let stejně dostanou k moci? Je tomu tak podle všeho proto, že oni prostě čekat nechtějí, touží mít všechno teď a hned. Ovšem právě v této překotnosti jejich požadavků a evidentní neschopnosti trpělivě vyčkávat na svou příležitost spočívá jistá naděje pro zdravou část společnosti. Jako příklad pro toto své tvrzení bych uvedl situaci kolem projednávání návrhu homosexuálních „manželství“. Deviantním aktivistům nestačí, že se ta zvrácenost dostala až do parlamentu, oni požadují, aby se o ní jednalo přednostně a nevybíravým způsobem atakují poslance ve snaze domoct se svých „práv“ – a touto svou neomalenou drzostí si řadu z nich pohněvali, takže jim ten zákon nakonec zamítnou. A těm, kdo na Václaváku burcují ke svržení vlády, rovněž čiší z očí nedočkavost a špatně skrývaná touha po... ano, po čem vlastně?
Vždyť republika je po desetiletí opozičně-smluvního paktu mezi ODS a ČSSD vyloupená a zplundrovaná, není toho mnoho, co by ještě šlo ukrást. Ale i o to málo se dnešní postmafiáni hodlají poprat. Nová zlatá mládež, odkojená „humanitními obory“ na vysokých školách a jako čert kříže se bojící poctivé práce, neziskovky větřící možnost dalších tučných dotací na „projekty“ typu „genderová diverzifikace sexuální identity u kojenců“, druhořadí „umělci“, neštítící se pro chvilku slávy na pódiu udělat cokoli – ti všichni se dnes v dojemné shodě shromažďují, aby odstranili Babiše, jehož dotační machinace jsou úplnými prkotinami ve srovnání se zločiny politických šíbrů z tzv. tradičních stran. A spílají každému, kdo jejich nenávist k premiérovi nesdílí či se dokonce ptá, kdo tedy pak nastoupí na jeho místo?
Je vskutku komické, když ti, kteří po celý svůj život hrabali pod sebe a šlo jim jen o vlastní prospěch a blahobyt, dnes apelují na občany, aby se nenechali koupit Babišovými koblihami. Ti největší křiváci básní na Václaváku o tom, že hlavní v životě je zachovat si rovnou páteř. Gauneři všeho druhu bez špetky cti náhle tvrdí, že morální prioritou je pro ně čisté svědomí.
Odstraňme Babiše – a pak se uvidí. Já to ale rozhodně vidět nechci. Jestliže stát přes všechny nedostatky jakž takž funguje, proč riskovat anarchii a chaos? Pokud sluníčkáři zvítězí, pak není těžké uhodnout, co nás dříve či později čeká – sodomité budou beztrestně prznit děti, dojde k legalizaci drog, lynčování politických odpůrců na ulicích se stane běžnou praxí, soukromý majetek bude „defetišizován“, rodiče ztratí i ta poslední práva na výchovu svých dětí, ze škol se stanou indoktrinační zařízení, v nichž hlavní slovo nebudou mít ředitelé, ale pošuci z neziskovek. Zdegenerovaná Praha pod vládou pirátů, feťáků a squaterů je varovným mementem, jak by to jednou mohlo dopadnout s celou naší zemí!
O toto všechno se tedy dnes v první řadě hraje, Babiš je pouze zástupným problémem. Ostatně každý, kdo není úplně slepý, dobře vidí, jak jsou antibabišovské protesty koordinovány s požadavky homosexuálů, narkomanů, genderových šílenců a zvrhlíků všeho druhu.
Na Václaváku se prý sešlo 120 000 lidí (objevila se i cifra 130 000). Je to lež jako věž, miliónoví chlíváci udělali z nějakých 60 000 dvakrát tolik. Chtěl bych vyzvat ty, kdo na jejich sleziny v dobré víře chodí, aby přestali dělat kompars darebákům, kteří se chlubí, že na Letnou přivedou půlmiliónový dav „bojovníků za liberální demokracii“. 
Ta totiž není ničím jiným než vládou deviantů...

PS: Opravdu chceme, aby z našich dětí udělali havloidi toto? https://www.hlavnespravy.sk/unikatna-politicka-pedofilia-na-vaclavaku-upozornujeme-ze-prilozene-video-moze-otriast-osobami-nad-dvanast-rokov/1780612

1 komentář:

  1. Podstata je pořád stejná: http://bit.ly/2FSTaZc a je jedno zda jsou to "holky" nebo třeba "koláče". A anarchie? To tvrzení vlastně jen potvrzuje to, že Ovečka dělá .... Ale to už víte, ne?

    OdpovědětVymazat