úterý 25. června 2019

CHYTÁNÍ ZA SLOVÍČKO (1)














„Pravda už je úplně mimo hledáček některých lidí. Stačí vylepit fotku člověka, kterého vůbec neznáte, na kus kartonu, ten přinést na demonstraci - a má to spočítané! Strašné. Nedemokratické. Proti zdravému rozumu i proti citu. Lynčování za bílého dne.“  (Andrej Babiš)

Andreji, je to tak, jak říkáš, pravdou je ale bohužel i to, že přesně toho, co tak kritizuješ, se dopouštíš Ty sám. Chceš důkaz? Když byl Michal Semín navržen do Rady ČTK, z ČSSD se ozvalo, že někdo takový se tam nesmí dostat, i kdyby měla padnout vláda. A Ty? Prohlásil jsi, že pana Semína vůbec neznáš a aniž by sis o něm zjistil nějaké informace, nařídil jsi svým poslancům, aby pro něho nehlasovali! Stačilo tedy, aby si Hamáček dupl a Ty jsi stáhl ocas a „spočítal to“ člověku, o kterém nic nevíš a jehož děti jsou teď (i Tvou vinou) terčem útoků ze strany spolužáků i učitelů, co že to mají za otce...
Já se s Michalem Semínem znám dlouhá léta a mohu Tě ubezpečit, že je to inteligentní, zásadový a naprosto bezúhonný muž, jemuž Hamáček a celá ČSSD nesahá ani po kotníky. Co si tedy o Tobě mám myslet, když se „proti zdravému rozumu i proti citu“ podílíš na jeho „lynčování za bílého dne“?
A jen tak pro Tvou informaci – tady je Michal Semín se svojí rodinou. Připadá Ti jako antisemita, konspirátor a extrémista?



  

Žádné komentáře:

Okomentovat