úterý 22. května 2018

RUSOVÉ ŽÁDNÝ MOST NEPOSTAVILI!

Amost5

Most přes Kerčský průliv je hoax!

Proruské weby v České republice se stále více zaměřují na šíření poplašných zpráv, hoaxů a konspiračních teorií. Je evidentní, že Rusko proti nám vede hybridní válku a každý rozumný Čech, Moravan a Slezan si přeje, aby náš stát na tyto provokace, kterými Rusové doslova zamořují sociální sítě, adekvátně reagoval. Za tímto účelem byl vytvořen speciální antipoplašný tým, který proruské weby pravidelně monitoruje, upozorňuje na dezinformace a tyto uvádí na pravou míru. Tiskový mluvčí PuDr. Pravdoslav Čmuchal pak jednou týdně vystupuje s prohlášením o zvlášť závažných lžích, polopravdách a pomluvách a vysvětluje občanům, co si o nich mají myslet. Přinášíme referát Dr. Čmuchala ze včerejší tiskové konference, která se uskutečnila za obrovského zájmu České televize a ředitelů neziskových organizací:
„Dobrý večer, dámy a pánové,
jak se již stalo dobrou tradicí, jednou týdně vydává Útvar pro antipoplašnou prevenci informaci o nejzávažnějších projevech hackerských útoků na Českou republiku ze strany Ruské federace. Ani uplynulý týden neproběhl bohužel bez toho, aby naši pracovníci neodhalili hned několik těžkých hybridů, což jednoznačně dokazuje, že Putin se nezastaví před ničím. Přejdu hned ke konkrétnímu příkladu, který považuji za natolik alarmující, že se k němu vyjádřím podrobněji.
Asi jste všichni zaznamenali vítězoslavné chvástání proruských webů v souvislosti s údajným dokončením a zprovozněním mostu přes Kerčský průliv. Stavba prý byla zrealizována za pouhých 27 měsíců, po mostě se jako první projel Putin atd. Nechyběly ani fotografie, mající dokazovat, že most skutečně stojí. Jak ovšem zjistili naši agenti přímo na místě, realita je úplně jiná!
Každý soudný člověk, který se podívá na mapu, hned vidí, že postavit skoro dvacetikilometrový most, jehož jedna část dokonce vede přes moře, je technicky mimořádně obtížné. Víme dobře, jak složité je např. stavět dálnice, kterých i v tak vyspělé zemi, jako je Česká republika, uvedeme ročně do provozu jen několik kilometrů. A to zaostalé Rusko prý dokázalo přemostit pevninu s Krymem! To určitě! Tomu může věřit jen blázen, nebo totální rusomil! Takže – žádný most nestojí a fotografie jsou fotomontáže a podvrhy, což vám hned názorně ukážu.

Amost1

Tak toto má být ten slavný most, kterým se Rusové tak chlubí. Snímek přitom zachycuje nově postavený Libeňský most v Praze...

Amost2

Podle Rusů Kerčský most v noci – na fotografii je ovšem noční Brno s mostem přes Svratku! 

Amost4

Další ruský falzifikát – každý z nás jistě poznává most přes Máchovo jezero!

Amost5_3

Rusové ve skutečnosti postavili pouze tuto dřevěnou lávku a pokud ji vydávají za hypermoderní most, pak si každý rozumný člověk myslí své...

Rovněž tříminutové video, zachycující stavbu mostu, je profesionálně sestříhaný hoax a tedy zákeřná ruská propaganda, mající jediný cíl – zostudit v očích naší veřejnosti Ministerstvo dopravy ČR:

Jak vidíte, náš Útvar pro antipoplašnou prevenci má plné ruce práce, protože nepřítel vydává na dezinformace podle všeho desítky miliard dola... rublů. Ale na nás si nepřijde. V týmu „antipoplašňáků“ (jak si slangově říkáme) pracují ti nejzkušenější odborníci na fake news, což je ostatně vidět i z právě uvedeného příkladu, kdy se povedlo odhalit pravdu o „mostu“ z Ruska na Krym. Tímto se s vámi pro dnešek loučím a zvu vás na příští tiskovku, kde se dozvíte šokující odhalení o MS ve fotbale, které se má konat za necelý měsíc v Rusku. Dnes vám řeknu jen tolik, že jde o hoax, fake a hybrid dohromady, protože světový fotbalový šampionát v Rusku nebude!“





2 komentáře:

  1. A není jedno jestli stojí nějakej most nebo nestojí ? Důležité je že UŠAci dostanou kdykoli a kdekoli přez prdel zrovna tak jako vzdy doposud..

    OdpovědětVymazat
  2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat