úterý 27. června 2017

PROČ SE MAINSTREAMOVÍ IDEOLOGOVÉ BOJÍ PUTINA?

Aputin

Je zábavné pozorovat, jak se mainstreamová média chovají poté, co televize Prima odvysílala čtyřdílný dokument o ruském prezidentovi Vladimíru Putinovi. Například neustále vytrubují, jak to bylo celé nudné a nezajímavé, divák se prý nic nového nedozvěděl a vlastně se nebylo na co dívat. Pak se ovšem nabízí otázka, proč se kvůli takovému nezáživnému pořadu dělá v našich médiích tolik povyku, resp. proč jsme svědky té horečnaté snahy přičinlivých ideologických poskoků o to, aby lidé u nás nepodlehli „ruské propagandě“ nebo – nedejbože! – nezačali dokonce pochybovat o správnosti oficiální linie, podle níž je Putin ztělesněním všeho zla. Domnívám se, že prvotním důvodem této paniky je strach z Putina, přesněji řečeno z toho, že čeští diváci měli možnost vidět politika, který mluví rozumně a srozumitelně, disponuje tím, čemu se říká zdravý selský rozum, ve svých slovech a činech se nenechává omezovat politickou korektností a navíc – ó hrůzo! – věří v Boha a svůj úřad chápe jako službu národu.
Když se zaměříme na konkrétní důvody, proč je Putin našimi médii tak nenáviděn, zjistíme zajímavé věci. Ruskému prezidentovi je především vyčítáno, že se staví proti demokratickým vymoženostem, běžným na Západě – do omrzení je omíláno, že např. zakázal činnost nevládních a neziskových organizací, potlačuje práva homosexuálů či umlčuje opozici. Podívejme se na tyto argumenty trochu podrobněji.
Demokracie by měla být především o tom, že lidé ve volbách zvolí své zástupce, kteří pak spravují zemi. Ve skutečnosti je tomu u nás a v tzv. „svobodném světě“ jinak – výsledky voleb nejsou prakticky vůbec směrodatné! Společenské procesy jsou řízeny a ovládány nikým nevolenými „elitami“, sdruženými v tzv. nevládních organizacích, štědře financovaných Sorosem a dalšími osobami, usilujícími o nastolení NWO. Putin si velice dobře uvědomuje nebezpečnost těchto samozvaných struktur pro demokracii a činnost řady z nich v Rusku zakázal. Není se tedy co divit, že mu teď nemohou přijít na jméno.
Co se týká homosexuálů, nikdo jim v Rusku neubližuje – je pouze zakázána homosexualistická propaganda, což je nařízení jednoznačně pozitivní a moudré. Na našem „vyspělém Západě“ přece jasně vidíme, kam neustálé protěžování tzv. menšin vede – např. právě homosexuálové jsou zde politicky zneužíváni k rozvrácení tradiční rodiny a morálnímu rozkladu společnosti za účelem jejího snadnějšího ovládání. V čele těchto destrukčních iniciativ stojí nejrůznější obskurní spolky, prosazující ultralevičáckou ideologii, maskovanou rádoby „vědeckými“ studiemi.
Putin je ve svém národě mimořádně oblíbený a to je pro naše mediální manipulátory rovněž podezřelé. Určitě to je tak, že všechny své případné konkurenty zavřel do vězení, nepohodlné novináře nechal zavraždit a volby zfalšoval! Taky je hrozně bohatý – nikdo přesně neví, kolik peněz má, ale nejspíš se topí ve zlatě a dolarech. A víte, že jeho dcera si vzala oligarchu a žije na Bahamách? To je pokrytectví, co? A můžeme pokračovat – miliony Rusů žijí v bídě, nemají co do úst, zdravotnictví je v troskách, průmysl neexistuje, země je zničená a do půl roku finančně zkrachuje a Putin chce za rok uspořádat světový šampionát ve fotbale! To už je velikášství, hraničící se šílenstvím – tolik peněz přece Rusko nemá, aby postavilo těch dvacet nádherných stadiónů, co nám ukazují na fotkách, vždyť u nás v moderním a civilizovaném Česku nemáme takový ani jeden!
Lidi, nebuďte nemyslící stádo ovcí – nevěřte Oliveru Stoneovi, ale Fištejnovi, Mitrofanovovi, Halíkovi, Kocábovi, Šafrovi, Fendrychovi, Slonkové...

Žádné komentáře:

Okomentovat