pátek 5. srpna 2022

PETR FIALA NAPADEN RUSKÝM ŠVÁBEM!

 



 

 

 

 

  

(Nejsem volič ani příznivec Andreje Babiše. Přesto nemohu souhlasit s tím, když na shromáždění jeho stoupenců přicházejí výtržníci, vyvolávači konfliktů a dokonce zloději. Považuji za skandální, jestliže se policejní prezident na tiskové konferenci omlouvá za to, že jeho lidé zadrželi lupiče, který prchal s ukradeným reproduktorem a odmítl uposlechnout jejich výzvy. Zkusil jsem si představit opačnou situaci, kdy by se něco podobného stalo na předvolebním mítinku Petra Fialy...)   

Dnes kšiltovka a co zítra?!

O tom, že se naše neonacistické, rusofilní a proorbánovské živly stále víc radikalizují, svědčí otřesný případ ze setkání Petra Fialy s občany obce Hrdlořezy na Osoblažsku. Předsedu vlády si přišlo poslechnout šest (podle některých údajů až osm) lidí, mezi něž se ovšem vloudilo i nebezpečné protispolečenské individuum, které do té doby pokojný mítink hrůzným způsobem narušilo. V jednu chvíli totiž vystoupilo na pódium, sebralo premiérovi kšiltovku s logem EU a dalo se na útěk. Tento teroristický čin ovšem neunikl pozornosti příslušníků policie – dotyčný extrémista byl po delší honičce dostižen, zakleknut, spoután a předveden k podání vysvětlení. Čepice byla v pořádku vrácena panu premiérovi.

Na policejní služebně se ukázalo, že dvanáctiletý Vladimír P. není našim bezpečnostním orgánům neznámý. Jde o ruského švába, jehož oblíbenou četbou je dezinformační s protispolečenská tiskovina s názvem Čuk a Gek. Tento incident pochopitelně nastoluje mnohé otázky, s nimiž se novináři, věrni svému poslání strážců vlády jedné pětistrany, okamžitě obrátili na policejního disidenta. A ten měl co vysvětlovat!

Reportér veřejnosprávného média Kuba Bronzový se např. zeptal, proč policisté postupovali tak liknavě a nepoužili varovného výstřelu k zamezení pachatelova útěku. Dále se podivil, jak je možné, že zločinec, který sebere předsedovi vlády kšiltovku, je stíhán na svobodě a nikoli vazebně. Známý politický analytik Jiří Hehe zase otevřel problematiku věkové hranice trestní odpovědnosti navrhuje snížit ji na 10, resp. 8 let a dodává: Je evidentní, že ruští trollové se radikalizují již v dětském věku a pokud společnost na tento děsivý trend včas nezareaguje, můžeme se v budoucnu klidně dočkat toho, že se na obrazovky opět dostane Mrazík či dokonce Jen počkej, zajíci! 

Podobných otázek se ovšem nabízí mnohem víc. Co třeba rodiče takovýchto kreatur, jak je asi vychovávají, když jim poskytují závadovou literaturu? Co dělá místní OSPOD, že nechal celou věc zajít tak daleko? Někteří novináři zjistili, že Vladimír P. navštěvuje základní školu s rozšířenou výukou ruského jazyka! Ano, stále jsou u nás školy, kde je možné si osvojit řeč těch, kdo dnes útočí na Ukrajinu. Jak je vidět, i MŠMT musí zpytovat svědomí a podobným excesům zabránit. 

O dalším vývoji této kauzy nás sdělovací prostředky budou zajisté podrobně informovat. Z nejmenovaného zdroje (jímž je poradkyně premiéra pro vysílání signálů Anténia Satošová) se zatím ví tolik, že Vladimír P. se podle svých slov vsadil s kamarády o litr plnotučného mléka za čepici Petra Fialy, neboť všechny peníze v jeho rodině prý padnou na zaplacení cen energií. Jak je vidět, ruští agenti jsou již prakticky od kolébky vychováváni ke lhaní, šíření předsudečné nenávisti a vyvolávání poplašných zpráv. Copak u nás je nějaká energetická krize?'      

Žádné komentáře:

Okomentovat