středa 3. června 2020

V ČESKÉ REPUBLICE TAJNĚ PŮSOBÍ AGENTI Z BURKINA FASO!!

















Dokázali oklamat BIS i Tomáše Halíka a jsme jim vydáni na milost a nemilost!

V poslední době často slyšíme či čteme o tom, že v České republice řádí agenti cizích mocností, kteří se snaží rozvrátit naše liberálně demokratické zřízení a nastolit zde totalitní režim čínského, ruského, maďarského, nebo dokonce polského typu. Česká televize, časopis Respekt, Šafrofórum, Šídlozprávy a mnohá další média doslova bijí na poplach – naši zemi podle nich v nejbližší době čeká státní převrat řízený z Pekingu, Moskvy, Budapešti a Varšavy a nástup fašisticko-komunisticko-babišovské diktatury. Situace zašla až tak daleko, že těmto fámám uvěřily i vysoce inteligentní ženy (Miroslava Němcová, Markéta Pekarová Adamová)  a nejen to – dokonce i některé státní instituce, jako třeba Čučkaři, pátrají po ricinovém oleji a ani ve snu je nenapadne, že na území našeho státu ve skutečnosti rozehrál svou zpravodajskou hru úplně jiný protivník. Tedy nikoli Polsko a Maďarsko a ani žádné Rusko či Čína, ale – Burkina Faso!
Kdo by to byl řekl! Malá, chudá a vcelku bezvýznamná africká země – ta že by u nás měla provádět masivní špionáž a představovat pro naši lidově-liberální oligarchii smrtelné nebezpečí? Ano, na první pohled se to může zdát absurdní, ale zdání mnohdy klame – v každém případě je lepší se spolehnout na jasná a nezpochybnitelná fakta, a ta mluví jasnou řečí. Několik z nich zde nyní uvedu, aby bylo i tomu nejzabedněnějšímu bisákovi jasné, která bije.
V žádné výroční zprávě o stavu extrémismu a činnosti cizích rozvědek se nemluví o tom, že by v České republice působili agenti z Burkina Faso. Není to ten nejpřesvědčivější důkaz pro to, jak skvěle se tito záškodníci umí maskovat a unikat pozornosti našich tajných služeb? Dokonce ani Halík se Šídlem je dosud neprokoukli a dál žijí v blahém omylu, že největší nebezpečí hrozí z Kremlu!
Přitom by se řeklo, že odhalit jejich rejdy by nemělo být nic složitého – všichni jsou totiž černí jak vix a tím v převážně bílé a hnědé české populaci na první pohled nápadní. Tihle mazaní Afričané na to však jdou od lesa – vyhýbají se u nás malým vesnicím a zapadlým osadám a působí výhradně v Praze. Tam se na ně díky multikulturní eurounijní politice nikdo nedívá s podezřením, protože  na Karlově mostě nebo před orlojem na Staromáku vypadají jako turisté, popř. zahraniční studenti z Horní Volty. Tím samozřejmě nechci říct, že každý Afroameričan, na kterého v Praze narazíme, je agentem tajné policie Burkina Faso – kdyby jich ale byla jen polovina z nich, máme zaděláno na pořádný průšvih!
Když se podíváme na historii této africké země, okamžitě nás zarazí, jak jsou její kmenoví náčelníci doslova posedlí konspiračními teoriemi, dezinformacemi, fake news a poplašnými zprávami. S oblibou třeba mění název státu – nejdříve to byla Horní Volta, pak Burkina Faso a teď prý se uvažuje o přejmenování na Horní Burkina. Také názvy měst vymýšlí tak, aby se nedaly pořádně vyslovit a nikdo si je nemohl zapamatovat (např. hlavní město se jmenuje Ouagadougou a schválně to zkuste rychle říct – nejde to, že). A jen tak pro zajímavost – ani většina Pražáků neví, kde se nachází velvyslanectví Burkina Faso, tak pečlivě si ho ti hotentoti ukryli!
Hlavní otázka zatím zodpovězena nebyla, totiž co svými aktivitami u nás tito horno-volto-burkina-fasovští vykukové vlastně sledují. Kdo se ale podívá na geopolitické postavení a položení České republiky, hned ho trkne, že se nacházíme přímo ve střední Evropě a nevíme, kam se vrtnout. A tuzemskou politikou hýbe právě tento problém – budeme směřovat na Východ, nebo na Západ? Agenti z Burkina Faso této naší rozpolcenosti chytře využívají a snaží se nás dostat do své sféry vlivu, tedy na Jih!
Je to rafinovaná a nebezpečná hra a v žádném případě bychom neměli ty zdánlivě zaostalé a neškodně vyhlížející Afričany podceňovat. To, jak se jim povedlo odvrátit pozornost od sebe a zaměřit zájem naší státní bezpečnosti na Putina, Orbána a Koněva, je mistrovským dílem kontrašpionáže. Zároveň ale nepropadejme zoufalství a beznaději – příslušníci naší slavné ČUČ, věrni odkazu železného Felixe s jeho „chladným rozumem, planoucím srdcem a naprosto holýma rukama“, jistě udělají zákeřnému řádění afrických spiklenců na našem území rázný konec!

Žádné komentáře:

Okomentovat