pondělí 22. listopadu 2021

OTEVŘENÝ DOPIS JEDNOMU G(R)AU(B)NEROVI...

v Praci, 22. 11. 2021

Pane Graubnere! 

Jako katolický křesťan jsem dlouho čekal na to, kdy se čeští a moravští biskupové konečně ozvou proti covidovému šílenství, organizovanému farmaceutickými mafiemi, zločinným státem a zkorumpovanými médii. Teď jsem se tedy díky vašemu prohlášení dočkal... ovšem pravého opaku! Namísto odsouzení očkovacího teroru jste vyzval katolíky, aby i oni šli poslušně spáchat zločin, který volá k Bohu o pomstu!

Asi o tom dobře víte, ale přece jen vám to připomenu: Na začátku vývoje tzv. proticovidové vakcíny bylo takovéto dítě. Je to holčička zabitá umělým potratem ve 22. týdnu těhotenství. Aby se daly její orgány použít, byla vyjmuta z těla matky císařským řezem a následně zaživa vykuchána. Její ledviny pak posloužily vrahům v bílých pláštích, aby mohli provádět své vědecké experimenty... 
 
A tady je další oběť genového inženýrství...
 
Ve vaší výzvě jsem se dočetl mimo jiné toto: Ty, kteří se nechali vystrašit, že se očkováním dopouští nějakého hříchu, ujišťuji, že to mohou udělat s čistým svědomím. Trochu bych vás poopravil nedopouštějí se nějakého, ale smrtelného hříchu proti 5. přikázání, za který je na věčnosti čeká peklo. To ostatně čeká i na vás na pohoršení, které jste svým hanebným prohlášením způsobil, se vztahují slova o mlýnském kameni a mořské hlubině. Vaše ujištění, že se lze naočkovat s čistým svědomím, ve mně evokuje větu z provolání Adolfa Hitlera k Wehrmachtu před tažením do Ruska: Vojáci, osvobozuji vás od pověry, které hloupí lidé říkají svědomí!

A  vy, milí bratři a sestry, kteří se na základě výzvy pana Graubnera chystáte do očkovacích center udělat tečku za covidem“, uvědomte si jedno: Až se po smrti ocitnete v pekle, bude vám snad útěchou, že tam spolu s vámi trpí věčnými tresty i otec arcibiskup“?
 
Jan Hofírek 

16 komentářů:

  1. Taková obnažená pravda je drsná, nikdo ji nechce vidět, raději ji zaobalí do krásného obalu s nadpisem "pro vyšší dobro", ale jak se rozbalí, tak před námi bude opět ve své nahotě...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale nemyslící ovce věří jen ve "vyšší dobro". Po porážce už nebude možnost, aby přiznaly svůj omyl.

      Vymazat
  2. Vážení přátelé, pokud chcete podepsat petici proti prohlášení pana Graubnera, je možné tak učinit zde: https://www.tedeum.cz/2021/11/22/otevreny-dopis-arcibiskupu-janu-graubnerovi-ohledne-jeho-vyzvy-k-ockovani-proti-covid-19/

    OdpovědětVymazat
  3. Jeslti mohu dolpnit tak nesmysl o "vzdálené učasti na hříchu" je do nebe volající žvást. Kněz je knězem pouze proto že na něj položil ruce biskup a na toho také biskup a tak až k prvním apoštlům a ke Kristu. Je to linie požehnání která PLATÍ, právě proto protestanti nemají eucharistii protože jejich pastoři prostě nemají linii ke Kristu. Věříme linii požehnání a také věříme, že buněčné linie potracených plodú jsou hříchem VRAŽDY, odporné nájemné vraždy bílých plášťů, kterým jde o naše "dobro".

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marie: Přesně tak. Vražda zůstává vraždou, ať byla spáchána v jakkoli vzdálené minulosti. To by se pak dalo říct, že Kain se vraždou Ábela nedopustil hříchu, protože se to stalo už hodně dávno...

      Vymazat
  4. Pane Hofírku, mne by zajímalo, kde jste přišel k těm fotografiím a k tomu sdělení o těch činech na dětech... Chci se zeptat, zda zločinem byla i vakcinace proti neštovicím, TBC, vývoj nových léčiv, Inzulínu a pod. Mně připadne ten článek jako z dob, kdy se za vynálezy upalovalo. Nevím, proč ti, co se nechají očkovat se mají dopouštět hříchu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Odkazy o využití tkání z k tomu účelu potracených dětí máte v diskusi ke článku zde: https://www.tedeum.cz/2021/11/22/otevreny-dopis-arcibiskupu-janu-graubnerovi-ohledne-jeho-vyzvy-k-ockovani-proti-covid-19/ také např. zde: http://librinostri.catholica.cz/download/1PotrPandLSN-z.pdf
      Doporučuji Vám prostudovat si problematiku vakcinace obecně, uvidíte, že argumenty kritiků dráždí mnohé lékaře k zuřivosti, místo aby dokázali argumentovat. Veškerý průmysl, nejen farmaceutický, ale i potravinářský a kosmetický, který využívá tkáně z potracených plodů, a samozřejmě i věda, je nemorální. Kdo nemá o této zátěži vakcín tušení, jistě nehřeší, kdo však ano, hřeší, třebaže ho o opaku ubezpečuje současný papež nebo arcibiskup. Věří v marxistickou "vědu", ne v Krista, není-li to s nimi ještě horší. Tak to je. Máte to v desateru.

      Vymazat
  5. Patrně je to fór, ale pěkně blbý.

    OdpovědětVymazat
  6. Ad Anonymní 14.19: Je jaksi rozdíl mezi kvalitou vědeckými pokusy prověřených vakcin proti neštovicím, TBC... jak uvádíte, a mezi nevyzpytatelným koktejlem, vyvinutým během 3,5!! měsíce a distribuovaným především covid mafií, která na tom finančně tvrdě participuje. Ať už je účelem depopulace nebo zajištění moci nad "plebsem", či opakovanými lockdowny likvidace hospodářství. Největším kriminálním zločinem je, že za negativní následky aplikace (často smrtícího) koktejlu NIKDO NERUČÍ. A umlčování vědecky verifikovaných závěrů o škodlivosti tohoto koktejlu (NE VAKCINY).

    OdpovědětVymazat
  7. Vážení přátelé, zde je možno podepsat petici proti povinnému očkování:
    https://www.petice.com/petice_proti_povinnemu_okovani_-_chcipl_pes?s=91318508

    OdpovědětVymazat
  8. Ohledně potratů.
    Jak málo by stačilo, aby potraty vůbec nebyly. To kdyby Všemohoucí a Dobrotivý Pán Bůh přestal lidem posílat své "dárky" (dítě je dar od Boha, že?) lidem, kteří už žádné děti nechtějí. Aby přestal své "dárky" posílat vadné a poškozené

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Váš přístup by se dal shrnout jako: "Není člověk, není problém." Tedy pokud bychom šli ale takto dál dojdeme k tomu, že nejlepší by bylo, aby vůbec žádní lidé nebyli. Tím pádem by neexstovali ani potraty, ani vraždy, ani loupeže, ani genocidy, ani globální oteplování ... (i když tady ... to je téma pro odborníky). Proč zrovna taková šikmá plocha? Protože není žádný důvod, aby se to zastavilo u potratů. Pokud by vámi navrhovnaým způsobem šlo předejít potratům, šlo by předejít i jiným zločinům. Proto by bylo správně jim předejít. Ale tímto způsobem se dostaneme k absurdnímu závěru, že dobré je, aby žádný člověk neexistoval. Potažmo, aby nic neexistovalo, což je zcela jistě absurdní, protože dobro je atributem. A atribut bez jeho nositele nemůže existovat.

      Vymazat
  9. Mě zaujal ten konec: "A vy, milí bratři a sestry, kteří se na základě výzvy pana Graubnera chystáte do očkovacích center „udělat tečku za covidem“, uvědomte si jedno: Až se po smrti ocitnete v pekle..." No jo, ale co když se pane Hofírku neocitnou v pekle? Ani když se nechají naočkovat? Co pak? Bude to pro vás průšvih? Stejně jako když tam nebude pan arcibiskup? Co uděláte, pokud tam nebudou? .... a umíte také ještě něco jiného, než hrozit peklem?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když se naočkujou skončí v pekle s Graubneremm. "Co když" patří tématicky do: "Kdyby nebyly ryby, byly by rybníky v p®deli!"

      Vymazat
  10. Dobrý den.
    A vy osobně jste přesvědčen, že jste nikdy v životě Vy nebo Vaše děti nebyli očkováni preparátem, při jehož výrobě nebo testování nebyla použita buněčná struktura z potracených plodů dětí?
    Osobně si myslím, že v současnosti taková vakcína ani neexistuje.
    S pozdravem Petr Z.

    OdpovědětVymazat
  11. Možná, že jsem někdy byl očkován takovým preparátem, ovšem těžko jsem (např. jako batole) mohl mít na tom morální vinu. Nyní, když vím, s jakými zločiny jsou vakcíny proti covidu spojené, se pochopitelně očkovat nenechám, neboť bych se dopustil smrtelného hříchu.

    OdpovědětVymazat